Usi Salamander

//Usi Salamander

STREAMLINE AD

FACTORUL DE CONFORT PUR

Usa casei este ceea ce atrage atentia asupra unei locuinte. Prin urmare, o alegere atenta a combinatiei intre calitatea profilului si design este deosebit de importanta.

Factorii cheie la selectarea noii usi de intrare sunt, pe de o parte, calitatea, si, pe de alta, decizia corecta vizand un sistem adaptat cel mai bine cerintelor dvs.

Termoizolatia si rezistenta statica trebuie sa fie intotdeauna compatibile. In acest scop, pragul usii trebuie sa ofere o etanşare, o izolatie termica si o stabilitate optima. Pentru a obtine confortul necesar acasa, usile de intrare din gama Salamander nu vor doar sa impresioneze prin aspectul lor atragator, ci si sa asigure o atmosfera de confort ideala. Pentru siguranta maxima, se poate utiliza feronerie cu blocare in 3 sau 5 puncte. Asta, pentru a va bucura si maine de usa care v-a incantat azi.

 

STIL ŞI SIGURANŢĂ

LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

Indiferent de geometria de profil de fereastra Streamline asupra careia va decideti, sistemul de usa de intrare Streamline AD este intotdeauna insotitorul perfect. Inca un avantaj: Datorita adancimii constructive de 76 mm, acest sistem de usa de intrare este adecvat pentru utilizarea in cladiri noi sau la renovarea cladirilor existente. Suprafata profilului din material sintetic de inalta calitate si cu inalta densitate impresioneaza nu numai prin simplitatea in curatare, ci si prin calitatea superoara a finisajului. Tehnologia avansata de ferestre le asigura locatarilor cel mai inalt grad de siguranta şi protectie termica si fonica

INFORMATII GENERALE

pana la Ud = 0,88 W/(m²K)

Siguranta la efractie: pana la RC 2

Adresa

Adresa

Str. Toplitei, nr. 10, Radauti, Suceava

Telefon

Telefon

0725511755

E-mail

E-mail

vanzari@celilad.ro

Cele mai reprezentative lucrari executate de CELILAD