Despre noi

/Despre noi

Celilad – Tamplarie PVC

Cheia succesului: strategie coerenta, respect si munca in echipa

Parerea clientului conteaza pentru noi

SC CELILAD SRL are ca obiect de activitate comercializarea tamplariei PVC si Aluminiu. Societatea noastra are o vasta experienta in domeniul tamplariei PVC si Aluminiu . Profilele PVC sunt de cea mai buna calitate, provenind din clasa A, profilele Salamander, Profilink, fiind lideri producator de profile din PVC pentru ferestre si usi. Avem si respectam procedurile clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor oferite de noi. Suntem convinsi ca oferind numai produse de calitate asiguram succes pe termen lung atât pentru noi cat si pentru cei care aleg sa ne fie parteneri, iar rezultatul va fi un renume apreciat. Pentru a va convinge de calitatea produselor si serviciilor noastre va rugam sa parcurgeti un tur al site-ului.

CELILAD ofera siguranta casei tale.

La CELILAD siguranţa este mai mult decât o senzaţie, este un concept complet, bazat pe încuietorile noastre de siguranţă inovatoare. Aceste soluţii inteligente integrează cele mai noi descoperiri din domeniul tehnicii de siguranţă, la care adăugăm confortul în utilizare. Datorită acestei abordări extensive, tehnica oferita de CELILAD face ca numeroase uşi să fie chiar şi mai sigure.

Ce trebuie sa stii despre ferestre?

Ferestrele sunt mai mult decât nişte panouri de sticlă, ele sunt o componentă arhitecturală importantă a clădirii. CELILAD ştie aceasta şi dezvoltă sisteme inteligente şi performante, cu o calitate înaltă a materialelor şi prelucrării, care pot fi integrate în ferestre fără a fi vizibile. Datorită tehnicii durabile, în combinaţie cu rezistenţa ridicată a suprafeţelor, aspectul şi siguranţa în funcţionare a ferestrelor se menţin pentru un timp îndelungat. Feroneria determină, în mare parte, calitatea ferestrelor: Acest lucru este apreciat de producătorii de ferestre, arhitecţii, inginerii constructori şi utilizatorii din întreaga lume.