Sticla

/Sticla

Sticla - producator geam termopan

SC CELILAD SRL produce și comercializează o gamă variată de sticlă pentru tâmplărie PVC și Aluminiu, precum: sticlă împotriva razelor UV, sticlă pentru o eficiență optimă, sticlă laminată, sticlă ornament etc.

Sticla reprezintă o mare parte din suprafața unei ferestre, de aceea pentru a modela ferestrele pe nevoile fiecăruia, este foarte important ce tip de sticlă alegeți.

Sticlă Low-E

Protecție împotriva razelor UV

Sticla Low-E are în componență un strat de oxizi metalici care ajută la reflectarea căldurii. Deoarece stratul metalic se poate zgâria, acesta va fi aplicat întotdeauna la interior, într-un mediu sigilat, într-un pachet de sticlă format din cel puțin două foi de sticlă.

Acest tip de sticlă este caracterizat de o emisivitate super redusă și este recomandat în situațiile în care temperatura între mediul din exterior și cel din casa dumneavoastră diferă mult, ajutând la diminuarea pierderilor de căldură prin ferestre în timpul sezonului rece sau la reducerea supraîncălzirii locuinței pe timp de vară.

De asemenea, acest tip de sticlă este recomandat în cazul locuințelor cu elemente de mobilier ce se pot decolora/păta din cauza razelor UV, întrucât reduce pătrunderea razelor UV în locuință.

Sticlă Control Solar

Eficiență energetică optimă

Sticla Control Solar îmbină avantajele unei sticle SuperLowE cu cele ale unei sticle reflexive. Așadar, vara oferă o protecţie solară ridicată reducând efectul de seră în interiorul locuinţei, în timp ce iarna işi păstrează calităţile de izolaţie termică.

Acest tip de sticlă este perfect pentru zonele cu veri foarte călduroase și ierni răcoroase, însă nu este recomandat clădirilor cu ferestre orientate către Nord, întrucât având proprietăți ridicate de reflexie a razelor solare, determină o temperatură scăzută în locuință și mai puțină lumină naturală în încăpere. Un alt dezavantaj fiind și apariția riscul de apariție a condensului.

Sticlă Planistar Sun

Pentru mai multa lumină naturală în locuința ta

Sticla Planistar Sun îmbină cele două proprietăți pe care ar trebui să le îndeplinească o fereastră cu geam termoizolant care este expusă la radiații solare și căldură, mai ales pe timpul verii. Această sticlă are proprietăți ridicate de a reflecta radiația infraroșie și, prin controlul solar, reflectă o mare parte a energiei solare.

Sticlă Laminată

O buna izolatie fonica

Sticla laminată (duplex) este folosită de obicei în ansambluri rezidențiale și sisteme comerciale, fiind formată din două sau mai multe foi de sticlă lipite între ele cu un strat de rășină transparentă.

Acest tip de sticlă este recomandat în cazul în care locuința dumneavoastră este amplasată într-o zonă foarte zgomotoasă, întrucât oferă cea mai bună izolație fonică, comparativ cu celelalte tipuri de sticlă.

În plus, rășina folosită pentru a lipi foile de sticlă împiedică, în cazul unui accident, spargerea sticlei în cioburi, oferind un grad ridicat de siguranță. Recomandăm folosirea acestui tip de sticlă pentru ferestrele sau ușile cu suprafață vitrată ce poate fi supusă șocurilor, deoarece stratul de rășină și sistemul prin care această sticlă este construită oferă o durabilitate mai mare.

Sticlă Ornament

Creșterea gradului de intimitate

Sticla ornament este folosită în principal pentru a reduce vizibilitatea și pentru a oferi intimitate, fără a reduce luminozitatea din cameră.

Aceasta este ideală pentru birouri, cabinete medicale sau de avocatură, sporind siguranța unui grad înalt de confidențialitate și intimitate.

Sticla Float

Luminozitate și claritate sporită

Dacă sunteți în căutarea unor ferestre care să permită pătrunderea luminii naturale în încăperi până la 100% și care să confere o claritate ridicată asupra mediului exterior, sticla Float ar putea fi varianta cea mai potrivită pentru dvs. Aceasta în schimb nu este recomandată dacă locuiți într-o zonă aglomerată, în care zgomotul este la cote ridicate, iar diferențele de temperatură sunt semnificative între anotimpuri sau între zi/noapte, pentru că nu are un coeficient de izolare fonică și termică ridicat.

În schimb, sticla Float este deseori folosită în combinație cu alte tipuri de sticlă reflexivă sau control solar.

CRITERIILE PRINCIPALE ÎN ALEGEREA STICLEI PENTRU FERESTELE PVC

Caracteristicile climatice ale zonei în care locuim

Nivelul zgomotului și poziționarea ferestrei în funcție de punctele cardinale

Adresa

Adresa

Str. Toplitei, nr. 10, Radauti, Suceava

Telefon

Telefon

0725511755

E-mail

E-mail

vanzari@celilad.ro

Cele mai reprezentative lucrari executate de CELILAD