Usi Profilink

//Usi Profilink

PROFILINK Door

“PROFILINK Door” este sistemul cu 3 camere cu o adancime a profilului de 60mm pentru productia usilor de intrare din PVC de inalta calitate.

Caracteristica tehnica de baza este armarea din otel cu dimensiunile cele mai mari posibile si ansamble de colturi sudate, care garanteaza o inalta antiefractie si stabilitate a produsului. Camerele de izolare special concepute confera usilor calitati foarte bune de protectie termica.

Usile produse cu “PROFILINK Door” ofera o protectie eficienta impotriva efractiei – armarea dreptunghiulara din otel cu dimensiuni mari formeaza un cadru stabil si inchis, timp in care muchiile aripei sunt intarite de catre imbinarile de colt sudate.

INFORMATII GENERALE

frame depth 60mm

3 chambered system

Uf= 1.4 W/m2K

IZOLATIE
Camerele de izolare special concepute confera usilor calitati foarte bune de izolare.

IZOLATIE FONICA
Cu geamul termopan normal protectia impotriva zgomotului atinge o valoare excelenta la testare, iar cu geamurile speciale se ating valori semnificativ mai mari.

GEAM TERMOPAN
Grosimea termopanului de 30mm face posibila montarea celor mai moderne geamuri cu protectie termica si fonica, precum si a panoului special elaborat pentru acest sistem de catre PROFILINK.

ETANSARE
Rezultatele testelor de disponibilitate cu privire la permeabilitatea aerului si densitatea in situatia ploilor abundente, indeplinesc cele mai inalte cerinte.

SIGURANTA
Armarea din otel cu dimensiunile cele mai mari posibile si ansambele de colturi sudate garanteaza o inalta antiefractie si stabilitate a produsului. Fara nici o problema se ating si gradele de protectie antiefractie din clasele WK1, WK2 si WK3.

VIATA
De inalta calitate si durabile, produsele PROFILINK se disting printr-o perioada de exploatare de lunga durata.

Adresa

Adresa

Str. Toplitei, nr. 10, Radauti, Suceava

Telefon

Telefon

0725511755

E-mail

E-mail

vanzari@celilad.ro

Cele mai reprezentative lucrari executate de CELILAD